Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglishDeutsch
RSS
Rhododendron | Bee Lover


Kijk hier voor het bloeiende assortiment.

Rhododendron in dwergvorm  | Retailbreng het voorjaar, zon en kleur in huis met de

Bee lover lijn van My Home is My CastleDe in het oog springende draagbanden van My Home is My Castle zijn voorzien van een nieuw design. De Bij en specifieker de Hommel speelt een prominente rol op het etiket.

De weelderig bloeiende Rhododendrons zijn echte bijenlokkers. Als ware lentebodes trekken ze de nectar verzamelende Hommel aan. Onze soorten zijn vroege bloeiers, net na de winter en in het vroege voorjaar. De grote Hommel is er op dat moment als eerste bij en komt op de uitbundige en kleurrijke bloei af.

Vandaar dat we zeggen; 'de Rhodo is een echte Bee Lover'. En dat stemt toch vrolijk?!  

Kortenhorst bestaat inmiddels 40 jaar en is gespecialiseerd in Rhododendrons pot 15. Een uitgebreid assortiment van 20 soorten en 6 hoofdkleuren staat ook dit jaar weer jaar klaar.

Frans Kortenhorst:“ Onze Bee Lover rhodo brengt het voorjaar, zon en kleur bij de mensen thuis ”  

De potten zijn taupekleurig, gemaakt van post consumer waste en carbonfree. Taupe is een kleur die warm mengt met rose, paars, blauw, geel, rood en wit bloeiende bloemen. Ons assortiment dwerg rhododendrons bestaat uit twintig soorten in zes hoofdkleuren.

De potten zijn altijd voorzien van een schoon, vochtregulerend en onkruid werend afdek vel over de potaarde. Zie ook het kopje Clean-Pot system in het menu. Voor de retailer betekent dit dat de klant de planten zonder gruis door de winkel en langs de kassa voert. De draagband zorgt ervoor dat de klant de planten vervolgens met gemak naar huis vervoert.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2024 Webdesign Z73 Website CompanyRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.