Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglishDeutsch
RSS
In de media | In de media


Consumentenlabel  "MY HOME IS MY CASTLE" | In de media14/07/2016 | Algemeen

Consumentenlabel "MY HOME IS MY CASTLE"

Kortenhorst Boomkwekerij presenteert haar nauwkeurige geselecteerde Rhododendrons onder het consumentenlabel "MY HOME IS MY CASTLE". Dit label staat voor inspiratie ... [lees meer]

1

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Interview
Lensli Substrates en Kortenhorst Boomkwekerij
"We werken al 25 jaar naar volle tevredenheid samen met Lensli en hebben vertrouwen in de toekomst.” aldus Frans Kortenhorst, eigenaar van Boomkwekerij Kortenhorst.

Lensli ontwikkelt en produceert dagelijks met veel plezier en passie substraten voor de professionele tuinbouw in binnen- en buitenland. Groeien doen wij samen met onze klanten en daar zijn we trots op! Regelmatig publiceren we échte klantverhalen en deze keer is het de beurt aan Boomkwekerij Kortenhorst uit het Overijsselse Heeten.

Frans Kortenhorst is al heel wat jaren klant van ons en vertelt meer over zijn eigen bedrijf, hun producten én de samenwerking met Lensli als substraatleverancier. Ook hebben wij een videoreview met hem mogen maken.
“De goede menging van de grondstoffen, de constante vochtigheid van het substraat en het goede advies door de jaren heen zijn de redenen om met Lensli te werken.”

@Frans Kortenhorst, nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en de review die wij in woord en beeld hebben mogen maken.
Op naar nog veel meer gezamenlijke successen!

Have Fun Growing!

Meer nieuws

©2024 Webdesign Z73 Website CompanyRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.