Startpagina
mobiele versiecomputer versie
NederlandsEnglishDeutsch
RSS
Rhododendron | NIEUW in seizoen 2021Retailbreng de zon en kleur in huis met de

Bee lover lijn van MyHomeisMyCastleDe in het oog springende draagbanden van MyHomeisMyCastle zijn vanaf seizoen 2021 voorzien van een nieuw design. De Bij en specifieker de Hommel, spelen een prominente rol. Het beeldmerk van MyHomeismyCastle heeft de toevoeging Bee Lover, een Bij en een Honingraatmotief gekregen.

De Rhododendron is bij uitstek een plant die met zijn weelderige bloei Bijen aantrekt. Onze soorten zijn vroege bloeiers, net na de winter en in het vroege voorjaar. De grote Hommel is er op dat moment als eerste bij en komt op de uitbundige en kleurrijke bloei af.
Vandaar dat we zeggen; 'de Rhodo is een echte Bee Lover'. En dat stemt toch vrolijk?!  

De potten zijn vanaf seizoen 2021 taupekleurig en zoals altijd gerecycled. Taupe is een kleur die warm mengt met rose, paars, blauw, geel, rood en wit bloeiende bloemen. Ons assortiment dwerg rhododendrons bestaat uit twintig soorten in zes hoofdkleuren.
De potten zijn altijd voorzien van een schoon, vochtregulerend en onkruid werend afdek vel over de potaarde. Zie ook het kopje Clean-Pot system. Voor de retailer betekent dit dat de klant de planten zonder gruis door de winkel en langs de kassa voert. De draagband zorgt ervoor dat de klant de planten vervolgens met gemak naar huis vervoert.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2021 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.